Scandic öppnar hotell i Frankfurt am Main


Scandic öppnas med hotell i Frankfurt efter platser i Berlin och Hamburg sin fjärde hem i Tyskland. Framtiden Scandic Frankfurt museum vallen ligger mitt i centrum av finansiella och affärsmässiga metropol, några minuters promenad från närmaste tunnelbanestation och ca 10 km från Frankfurts flygplats.

“Öppningen i Frankfurt är att selektivt växa i linje med vår strategi i Tyskland. Våra befintliga hotell i Berlin och Hamburg har utvecklats positivt. Detta bekräftar att Scandics strategi fungerar bra på den tyska marknaden”, säger Frank Fisker, VD för Scandic Hotels Group.

Israel Raif, ordförande och VD tillsätts vid SH.I.R Real: “Scandic är en stark aktör inom hotellbranschen, som har övertygat oss med sin affärsmodell i Tyskland för att vara rätt partner för vårt hotell. Vi ser fram emot ett långsiktigt gott samarbete och är övertygade om att Scandic kommer att driva hotellet idealiskt. ”

Det nyrenoverade hotellet har 293 rum, en restaurang, en bar och ett gym. För närvarande, in-house restaurang är förstorad; Dessutom kommer konferensen området utökas till ett område på 700 kvadratmeter.

Tyskland är världsledande inom området mässor och kongresser, kommer många av de största evenemang äger rum i Frankfurt. Staden är den viktigaste finansiella centrum Tyskland och Frankfurts flygplats, en av de mest trafikerade i Europa, kommer att fortsätta att utvecklas positivt. Scandic Frankfurt Museum Embankment öppnar tidigt 2018:e.

www.scandichotels.com

Meddelande: Scandic, fre översättning
Foto: Wyndham Grand Frankfurt

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *