Skandinavisk design på Nordstil 2017 Mässan i Hamburg: från 22 till 24 juli 2017


Trend expert Stefan Nilsson kurator området “Roots of Sweden”. Den danska etikett renkultur kombinerar skandinavisk design med etniska inslag.

Little Scandinavia i Hamburg: 76 utställare från Danmark, Sverige och Finland om Sommer Nordstil 2017 besökare sina nya kollektioner innan. Från 22 till 24 juli 2017 visar att det spännande produkter och föra den nordiska hemtrevnad i mässhallarna. Oavsett om den används för att kyla och rakt, eller mer nyligen som en stil symbios med uttrycksfulla etniska mönster – skandinavisk design är trenden – och i alla produktgrupper. “Den Nordstil är att våra utställare från norr en idealisk plattform för att ansluta med den nordtyska köpare i kontakt och för att främja export, där nordisk design en hemmamatch har”, säger Nordstil ledare Binu Thomas. “Oavsett om Hem & Trädgård Avslappning & Care eller smycken & mode – vi är glada att vi kan välkomna skandinaviska utställare i Hamburg i alla produktgrupper i Nordstil tid.”

Med nuvarande 50 utställare Danmark är särskilt väl representerad på den kommande Nordstil. Inkluderat är företag som Broste Copenhagen, A & O Hultquist, Chic Antique eller Ib Laursen som passar med deras stil perlfekt i den nordtyska marknaden och visar  Nordstil, som trender för närvarande på allas läppar. En av dem är “Hygge”. Denna modern komfort ger tydliga, minimalistiska former och naturliga material som päls, ull eller trä och vänliga färger i vårt hem och sätter tid med familjen i centrum. Den gemensamma monter i den danska avdelningen av hantverk i Hall A1, monter E71 ger en god överblick vad gäller dansk design: Det visar företaget Andersson Supply, Koustrup & Co, Lübech Living, En Gry & Sif, Rikki Tikki och By Room v / Annette Torbensen deras nya produkter och hålla några överraskningar för besökare.

I Hall A4 påträffas koncentrerad Sverige Effekt: Curator trendexpert och gallerist Stefan Nilsson, området “Roots of Sweden” presenterar tolv svenska företag, däribland Terrible Twins, Plurr utformning och Himla. Några av deltagarna i yrkesverksamma Industri, andra är riktiga nykomlingar. “Vi ville samla intressanta varumärken på en yta. Vissa är super unga, andra upplevt. Jag gillar den här blandningen av märken, föremål och material, “Nilsson förklarar valet. “Allt är mycket funktionell, elegant och svenska.” Företagen presenteras i detalj för besökarna på söndag 23 juli kl 14:00 vid ett klassiskt svenskt Fika. 25 utställare kommer från Sverige. Från Finland företaget Lovi, som tillverkar avancerade 3D-figurer av björkplywood kommer.

Nordstil – regionala beställdagare i Hamburg

Nordstil är den regionala ordning plattform för norr. Den har ett omfattande utbud av produkter delas in i produktområdena Hem & Trädgård, Style & Design, Presenter & Tillbehör, Kök & njutning, avkoppling och vård, smycken och mode. För detaljhandeln mellan Weser, Elbe, Harz och Öresund, är Nordstil regionala beställningsdatum för våren och sommaren verksamhet samt för höst, vinter och jul verksamhet.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *