BoKlok fortsätter utvecklingen i Älvängen och ska bygga ytterligare 50 parhus


På tisdag den 30 augusti startar försäljningen av BoKlok parhus i Älvängen på IKEA Bäckebol. Intresserade är välkomna att lämna sin turordningsanmälan mellan kl. 17-19 i BoKlok-kuben. Vid dagens slut dras en turordningslista om vem som får välja hus först. Byggstart är planerad till oktober 2016, med beräknad inflyttning årsskiftet 2017/2018. I Älvängen, Kronogården ska BoKlok bygga 50 parhus, de säljs som bostadsrätter. Husen har 5 rum, fördelade på 117 kvm och två plan. De kommer att säljas som bostadsrätter och den totala boendekostnaden inklusive avgift till bostadsrättsföreningen och ränta blir ca 8.423 kronor per månad för ett parhus.

-Vi är väldigt glada att vara med och utveckla ytterligare projekt i Älvängen. Femtio familjer med vanliga inkomster kommer kunna flytta in i sina nya hem vid årsskiftet 2017/2018. Vi kan hålla låga priser genom att alltid tänka i stora volymer. Vi förtillverkar stora delar av husen i fabrik och kan därför använda rationella tillverkningsprocesser. Dessutom minskar vi då påverkan på miljön och klimatet, sägerGöran Eriksson, Projektledare på BoKlok.

BoKlok Älvringen ligger i natursköna Kronogården i Älvängen. Ett nytt bostadskvarter med närhet till både natur och stadsliv, då pendlingsmöjligheterna är många och goda. 50 parhus ska uppföras i ett grönskande villakvarter som väl smälter in i den omgivande naturen.

www.boklok.se/alvringen

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *