Akustikföretaget startar ny produktionslinje i Moskva


Den världsledande tillverkare av akustiksystem med huvudkontoret i Hyllinge utanför Helsingborg, startar en ny produktionslinje i Ryssland. Akustikföretaget Ecophon har varit verksamma på den ryska marknaden sedan 1993, men fram till nu utan lokal produktion. Den nya produktionslinjen ligger i Moskvaregionen och ingår i en större satsning på ryska marknaden.

– Ecophons nya produktionslinje i Moskvaregionen i kombination med den likartade produktionslinje vi redan har i Finland gör att vi nu kan köra produktionen i tandem och med full backup serva den ryska marknaden, säger Francois Michel, CEO, Saint-Gobain Global Architectural Specialties & President, Ecophon Group

Vid invigningen deltog bland andra Malena Mård, Sveriges ambassadör i Moskva, Francois Michel, CEO, Saint-Gobain Global Architectural Specialties & President, Ecophon Group samt representanter från ryska industri- och handelsministeriet och franska ambassaden i Moskva.

Meddelande Akustikföretaget Ecophon. Helsingborg/ Hyllinge

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *